Pastorale begeleiding

We bieden pastorale begeleiding aan wie is vastgelopen maar graag verder wil. Een mens kan vastlopen door groot verlies, door conflicten of door onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden.

Aanmelden begeleiding

 

Wat houdt het in?

Pastoraat is herdelijke zorg; zorg voor de ziel en de geest. We geloven dat Jezus Christus de Goede Herder is en bieden u Zijn zorg onder Zijn leiding.

Pastoraat, zoals dat in de kerkelijke gemeente wordt aangeboden, lijkt hierop. Een voorganger, een oudste of een pastoraal werker komt langs en luistert naar uw verhaal.

Het verschil met onze pastorale begeleiding is voornamelijk dat wij u professioneel kunnen helpen vanuit onze opleiding en onze praktijkervaring. Een ander verschil is dat we u ontvangen in onze praktijk in Heukelum.

Wat we voor u kunnen betekenen

Wanneer verdriet of boosheid of angst u belemmert in uw dagelijks leven, omdat het steeds terugkomt, kan het belangrijk zijn om hulp te zoeken.

  • none Spanningen in een relatie.
  • none Blijvend verdriet vanwege een betekenisvol verlies.
  • none Vanwege een persoonlijke strijd, bv. door ziekte, afwijzing, verdriet of boosheid.
  • none Bij een crisis of door een opgelopen trauma.
  • none Op het werk, met collega's, door bijvoorbeeld stress of ontslag of intimidatie.

In een eerste gesprek onderzoeken we graag met u wat we voor u kunnen betekenen en of er nieuwe stappen gezet kunnen worden richting herstel.

Meld u vrijblijvend aan     Onze tarieven