Relatiecoaching

Christelijke families en echtparen kunnen bij ons terecht voor coaching en hulpverlening. Door het comineren coaching en hulpverlening, zetten we u in uw kracht en kunnen we u professioneel begeleiden.

Aanmelden relatiecoaching

 

Wat houdt het in?

Bij het bieden van christelijke relatiecoaching hechten we waarde aan wat God zegt in Zijn woord, de Bijbel. Hij vertelt ons daarin over het huwelijk en hoe Hij man en vrouw bedoeld en geschapen heeft.

Verder geloven we dat de mens in onze samenleving gedreven wordt door het individualisme, waarin er verlangen is om je eigen gevoel, wensen, krachten en valkuilen centraal te zetten. Aan de andere kant is er het verlangen om verbonden te zijn met iemand anders, om een eenheid te kunnen vormen.

Deze twee dingen (het individualisme en het verlangen tot verbondenheid) kunnen op veel verschillende manieren met elkaar botsen binnen een relatie. Maar dat hoeft niet. Hier kunnen we u bij helpen.

Wat we voor u kunnen betekenen

Wij kunnen u coachen in uw relatie. Coachen betekent in dit geval dat we focussen op wat u al goed kunt en daarop verderbouwen. U doet het zelf, maar hebt een professional aan de zijlijn staan die u richting geeft en tips. De coach zal u vooral uitdagen zodat u het meeste uit uzelf en uw relatie kunt halen.

Hieronder staan enkele voorbeelden genoemd waarbij we u kunnen helpen.

  • none Algemene ontevredenheid binnen de relatie.
  • none Ruzies.
  • none Onenigheid over de opvoeding.
  • none Vreemdgaan en bijkomende problemen.
  • none Miscommunicatie.
  • none Problemen / ontevredenheid op seksueel gebied.

In een eerste gesprek onderzoeken we graag met u wat we voor u kunnen betekenen en of er nieuwe stappen gezet kunnen worden richting herstel.

Meld u vrijblijvend aan     Onze tarieven